Відділ продажів: Запоріжжя +380672125200
Сервісний центр: обслуговування та ремонт електроінструментів та загострення ножів та ножиць: +380676123374
Замовлення обробляються щодня, відвантаження здійснюється в робочі дні

Категорії товарів

Перукарська справа - це не просто ремесло. Це мистецтво. Робота з волоссям - це не просто робота. Це майстерність.  

   Ви не просто перукар, Ви експерт в створенні краси. Ви художник, і Ви висловлюєте себе в зачісках, які Ви створюєте. Для цього Вам потрібні відмінні інструменти від надійного партнера. Ви не дозволяєте собі витрачати гроші на продукти, які того не варті.

   Команда інтернет-магазину https://oliviagarden.com.ua/ розділяє Вашу думку: мы любимо зачіски! Ми любимо красу!

   Ми уважно прислухаємося до відгуків наших клієнтів, які вже понад 50 років використовують інструменти Olivia Garden в салонах по всьому світу. Ми пишаємося тим, що підтримуємо перукарів в досягненні приголомшливих результатів в перукарському мистецтві. Перукарі виграють, легше задовольняючи своїх клієнтів, знаходячи впевненість в собі і отримавши визнання, якого вони заслуговують. Ми радіємо, коли бачимо, що продукти Olivia Garden використовують не тільки перукарі, але і всі люди, які цінують і люблять красу.

   Перукарі довіряють Olivia Garden, тому що високоякісні інструменти Olivia Garden є не тільки інноваційними і надійними, але також стильними та індивідуальними і, безумовно, підкреслюють стиль і індивідуальність перукаря. Індивідуальні клієнти використовують продукти Olivia Garden тому, що вони якісні, стильні і зручні в побуті.

   Ми вважаємо, що ніщо не повинно стояти між уявою перукаря як художника і результатом, якого він може домагатися при роботі з волоссям. Для досягнення своїх цілей перукар не може змиритися з будь-якими перешкодами, наприклад, з неякісним інструментом, що не відповідає його творчим запитам.

   Коли Ви робите вибір на користь продуктів Olivia Garden, Вам подобається отримувати розуміння і підтримку в своїй пристрасті до створення краси кожен день. Ви отримує інструмент, зроблений професіоналами для професіоналів. Продукти, зроблені професіоналами для шанувальників краси.

   Завдяки нашій активній роботі, ми можемо пишатися тим, що величезна кількість споживачів кажуть про інструменти або аксесуарах Olivia Garden: «Це мій улюблений інструмент!»

   Продукція Olivia Garden відрізняється відмінною якістю і високою функціональністю. Креативні ідеї продуктів і постійний розвиток в поєднанні з багаторічним досвідом розробки та виробництва дозволяють запропонувати вам широкий асортимент із понад 350 продуктів.

   Ми особливо пишаємося нашими високоякісними щітками Olivia Garden, для яких є більше 10 основних брендів, таких як Ceramic + Ion, NanoThermic або наш Pro Thermal Range, кожен з яких побував в списку бестселерів в різних країнах вже більше 50-ти років.

   Наші професійні ножиці відрізняються високою якістю матеріалу і зручністю в обігу. Часте використання цих продуктів не тільки полегшує роботу, але і допомагає запобігти професійні захворювання, такі як синдром зап'ястного каналу.

   Аксессуарнай група включаетс в себе такі продукти, як пеньюари для клієнтів і одяг для майстрів, зажими для волосся і багато іншого. Ця група продуктів стильна і оригінальна, і тільки підкреслює індивідуальність і функціональність всього асортименту продуктів Olivia Garden.

   Команда Olivia Garden завжди з ентузіазмом працює над своїми чудовими продуктами.

   Более подробную информацию обо всех товарах вы найдете в разделах сайта https://oliviagarden.com.ua/. Ми докладаємо максимальних зусиль, щоб довести до покупців найбільш повну та об'єктивну інформацію про чудові продукти Olivia Garden.

   Бажаємо приємних покупок. Команда https://oliviagarden.com.ua/

https://www.facebook.com/groomer.com.ua/https://www.instagram.com/groomer.com.ua/